Produse naturale pentru îndreptarea părului

Părul drept se potrivește oricărui tip de formă a feței și este întotdeauna la modă. Îndreptarea părului poate fi, totuși, o sarcină dificilă, de aceea cele mai multe persoane recurg la tratamente chimice la domiciliu sau apelează la saloane profesioniste pentru întreținerea părului. Aceste opțiuni sunt destul de scumpe și produsele profesionale folosite în mod repetat pot deteriora părul până la punctul în care efectele nedorite ajung să fie ireparabile.

Vestea bună este că părul poate fi îndreptat la domiciliu, cu ingrediente ieftine pe care le putem achiziționa din orice magazin alimentar. Iată două dintre cele mai populare astfel de rețete:

Rețeta 1

Se amestecă într-un castron următoarele ingrediente:

-1 Cană de lapte
-1 Linguriță de miere
-3 Lgț. de piure de căpșuni

Se aplică pe păr, asigurându-vă că rădăcinile și capetele firelor de păr sunt complet acoperite. Lăsați să acționeze timp de două până la trei ore. Spălați cu un șampon blând și descurcați apoi părul cu un pieptene sau o perie. Utilizați acest procedeu de două până la trei ori pe săptămână pentru a menține noul aspect al părului.

Rețeta 2

Amestecați bine într-un bol următoarele ingrediente:

-1/2 Cană de lapte de cocos
-2 Linguri de suc de lămâie

După ce se amestecă bine se păstrează în frigider timp de 30 de minute sau până când se coagulează într-o pastă care curge ușor.
Se aplică foarte bine pe rădăcinile părului și pe scalp.
Se înfășoară părul cu o folie de plastic, peste care se adaugă un prosop fierbinte. Păstrați prosopul pe păr timp de cel puțin cinci minute, sau până când se răcește complet. Se spală cu un șampon blând. Repetați procedeul de trei ori pe săptămână, timp de o lună.

Sursa: SimpleOrganicLife

~~oOo~~

crema-parCremă împotriva căderii părului (250ml)

Crema împotriva căderii părului VivaNatura are efecte deosebite datorită componenței complexe de extracte din plante, uleiuri naturale şi o fracţie specială obţinută din petrol, care acționează sinergic pentru a întări și hrăni firul de păr. În Romania valoarea terapeutică a petrolului asupra părului este cunoscută din timpuri străvechi, iar acum asistăm la o revalorificare a tratamentelor tradiționale, pe baze noi, științifice. Crema este eficientă încă de la prima ulilizare. Regenerează rădăcina firului de păr, oprește căderea acestuia, părul devenind astfel rezistent și sănătos.

Plantele folosite în această cremă au fost alese cu grijă, pentru ca efectele lor să se completeze şi să se potenţeze reciproc, rezultând o formulă unică de îngrijire a părului, revoluţionară şi eficientă. Astfel, mesteacănul stimulează creșterea părului, reglează funcționarea glandelor seboreice, previne apariția mătreţii. Brusturele este indicat contra căderii părului, degresează şi dezinfectează pielea capului, regenerând-o, în timp ce podbalul stimuează circulaţia sanguină a pielii la nivelul scalpului, are un efect antiinflamator şi astringent, ajutând pielea sensibilă şi iritată, cu exces de sebum şi mătreaţă. Urzica conține substanțe active care stimulează foliculul pilos și sinteza de cheratină, rezultând astfel un fir de păr mai gros și mai rezistent, previne și tratează micozele pielii capului, iar rădăcina de iarbă mare se foloseşte contra mâncărimii scalpului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *